Mine flød ikke SÅ meget ud, men så hævede de "opad" i stedet for, og jeg tror, det var, fordi jeg brugte frosne hindbær og fromagefrais, så dejen var mere flydende, end hvis der havde været knap så meget væske, men det gør ikke noget dårligt ved selve cookien
Den køles af, og resten af fromagefraisen spredes ud på kagen, og derefter rulles den sammen. 250 fromagefrais el. Bland æggeblommerne i en anden skål med bagepulver, vaniljeessens, sød og 125 g fromagefrais/kvark. (og hindbær smager rigtig godt) 1 tsk bagepulver. 250 fromagefrais el
100g frisk frugtsalat med 3 spsk fromagefrais eller skyr rørt op med 1 tsk vaniliesukker. Snack grønt (gulerod, peberfrugt, blomkål, agurk skåret i stænger) med dip af 1 dl fromagefrais eller skyr rørt op med krydderier. 1 bæger Cheasy skyr med hindbær eller fersken og passionsfrugt. Cheasy Skyr med hindbær eller fersken og passionsfrugt ½ skive rugbrød med 1 spsk frisk ost og peberfrugt. 100g frisk frugtsalat med 3 spsk fromagefrais eller skyr rørt op med 1 tsk vaniliesukker. Snack grønt (gulerod, peberfrugt, blomkål, agurk skåret i stænger) med dip af 1 dl fromagefrais eller skyr rørt op med krydderier. 1 bæger Cheasy skyr med hindbær eller fersken og passionsfrugt
Hindbærene blendes med resten af flormelisen og citronsaft til en fin puré. Bland fromagefrais forsigtigt i og fordel blandingen i 6 glas og stil på køl ca