Jeg tog udgangspunkt i en hel standard opskrift på "skum" som jeg oftest bruger som topping på cupcakes, men det er også tidligere brugt som "indmad" i almindelige flødeboller
Hvis I bager kagen uden noget topping, så skal den bages i lidt kortere tid. Konsistensen bliver så lækker inden i, og oste cremen og hindbærene er en viekelig god kontrast til den lidt stærke kage
Som topping (og dette er 'the final touch') lavede jeg skyr creme (dadler blendet med skyr) rørt op med mango- og kiwistykker samt optøede hindbær, toppet med hampefrø
TIL TOPPING. hindbærsyltetøj. TIL TOPPING. sund banan/hindbær. hindbærsyltetøj. Forleden lavede min søde mor den lækreste kage – og nej den er ikke sund
Toppet med karameliserede mandler, frysetørrede hindbær og blå kornblomst. Frysetørrede hindbær. Kagen toppes op med hakkede karameliserede mandler, frysetørrede hindbær, tørrede blå kornblomst samt en kvist citronmelisse
Hindbærflødebolle-topping. Og fordi jeg ikke ønskede kagerne for søde, blev flødebollemassen piftet lidt op med hindbær, så der kommer noget syre ind i spillet