husblas. Læg husblassen i blød i ½ liter koldt vand i ½ time. 1Hindbærcreme. 1Vrid husblassen fri for vand og kom den direkte op i chokolademassen, mens du rører igen. 1Kom hindbærcremen op i en engangssprøjtepose med en kruset/stjerne tyl i, og sprøjt den i små toppe mellem de brændte marengstoppe
De lyse bunde er helt almindelige, dem kan du bare google, men så var der den fantastiske hvid chokolademousse, der er lavet næsten som jeg plejer at lave min hindbærcreme, men blot uden hindbær
Hindbærcreme. Tilsæt den udblødte og afdryppede husblas direkte og rør det godt sammen. Hindbærcreme. 4 blade husblas. Udblød husblas i rigeligt koldt vand i 15 min. 4 blade husblas
Udblød imens husblassen i koldt vand. I mine gemmer fandt jeg et udklip på en rugbrødslagkage med hindbærcreme og det lød lækkert og lidt sundere end en almindelig
2 blade husblas. Hindbærrene koges op med lidt sukker og jævnes med husblas - jeg brugte 2 blade husblas til 200 g bær og sukker efter smag. Husblassen blødte jeg op i koldt vand i 5 minutter. 2 blade husblas
Læg en tredjedel hindbærcreme på og. Udblød husblasen i koldt vand. Knug husblasen fri for. Tag marmeladen væk fra varmen og opløs husblasen i den lune marmelade