Vanillekornene blandes med lidt af sukkeret så kornene skiller. med flødeskum og chokoladestykker. Nå, men jeg havde da nogle hindbær i fryseren så 4 dl fløde kunne da bruges til hindbærmousse. 2 tsk gelatinepulver (svarer til 4 blade husblas). Rør rundt og lad den afkøle inden den skal blandes med 2½ dl flødeskum. 2 tsk gelatinepulver (svarer til 4 blade husblas)
Tag husblassen op af vandet, og smelt den ved svag varme med det vand, der hænger ved – er du bange for den brænder på, så smelt den i vandbad, men det kan sagtens lade sig gøre i en kasserolle ved svag varme
Start med at lægge husblasen i en skål med koldt vand ca. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Dette er en chokoladekage medhindbærmousse, og den er bare underskøn. Det er egentlig hindbærmoussen der er gør det hele til en himmerrigsmundfuld, og den kan man også bruge i meget andet lækkert bagværk
Lad dig endelig ikke skræmme af at der skal husblas i, for den er virkelig nem at arbejde med. Den er virkelig lækker sammen med en chokoladekage, og evt
Hindbærmousse. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Du får det bedste resultat, hvis du med det samme samler kagen og kommer hindbærmoussen i kagen, så vil bundende nemlig suge noget af syrerne fra bærrene og være bedre
Hindbærmousse. Husblasen vrides og blandes i de opvarmede hindbær. Overtræk det med folie, men husk at folien skal gå helt ned og røre cremen, så der ikke dannes kondens