Hindbærpure opskrifter

Ballerina kage

Ballerina kage

For en uges tid holdt min niece sin 7-års fødselsdag, og jeg var blevet bedt om at tage en kage med. Jeg fik helt frie tøjler i forhold til, hvordan den skulle se ud, og jeg kom rimelig hurtigt frem til, at det ihvertfald skulle være en rigtig pige-kage
Hjemmelavet hindbærflæsk

Hjemmelavet hindbærflæsk

I Familie Journalen, så jeg en opskrift på hjemmelavet hindbærflæsk, altså flæsk der er lavet med hindbærpure, i stedet for det syntetiske misk mask, der plejer at være posen
FLØDEBOLLER M. HINDBÆRSKUM

FLØDEBOLLER M. HINDBÆRSKUM

hindbærpure (lavet af hindbær, der er blendet). Til sidst tilsættes lidt hindbærpure, alt efter hvor kraftig en hindbærsmag/farve man ønsker
Cheesecake med hindbær

Cheesecake med hindbær

Hindbærpure. Hindbærpure. Hindbærpure. Tag 4 spsk af hindbærpureen og sæt til side. Denne cheesecake med marmorering ser brand godt ud og smager skønt
2010/2011 nytårskagen!

2010/2011 nytårskagen!

Kagerne. 3 piskede æg175 g smør175 g sukker150 g mel3 spsk kakaopulver2 tsk bagepulverCreme. 2 dl piskefløde200 g chokolade, gerne blanding af både mørk og mælke chokoladeGlasuren
Red Velvet Cupcakes

Red Velvet Cupcakes

Ca. 12-14 stk. 250 g hvedemel½ tsk salt1-3 tsk kakao115 g smør, blødt3 æg (2 hvis de er store)1 tsk vanilleessens (alternativt 1-2 tsk vanillesukker)275 g sukker1,5-2 fl rød frugtfarve (57-76 ml)2,5 dl kærnemælk1 tsk klar eddike1 tsk bagepulverRør mel, salt og kakao sammen i en stor skål
Italian Meringue Buttercream

Italian Meringue Buttercream

Opskrift a la Warren Brown og Martha StewartOpskriften giver en stor portionLavede halv portion - det var i hvert fald rigeligt til mine 12-14 cupcakes
FLØDEBOLLER M. HINDBÆRSKUM

FLØDEBOLLER M. HINDBÆRSKUM

hindbærpure (lavet af hindbær, der er blendet). Til sidst tilsættes lidt hindbærpure, alt efter hvor kraftig en hindbærsmag/farve man ønsker
Fru Sigfreds fødselsdagskage

Fru Sigfreds fødselsdagskage

Jeg lavede denne smukke, men lidt komplicerede kage til Mette's fødselsdag. Jeg gav gæsterne til opgave at smage sig frem til den hemmelige ingrediens
Hindbærsorbet

Hindbærsorbet

Bland hindbærpuren med sukkersirupen. Hindbærsorbet er en klassiker hjemme hos os når der skal laves isdessert
Hindbær-espuma

Hindbær-espuma

En lækker skum som du kan lave til din dessert. Du kan bruge den til alt fra is til oven på en hurtig søndagskage
NY TOPPING TIL DIN SKYR

NY TOPPING TIL DIN SKYR

NY TOPPING TIL DIN SKYR. Jeg føler efterhånden at mine morgenmåltider er en del ens – da jeg oftest anvender de samme ingredienser
Hindbær-skum

Hindbær-skum

En lækker skum som du kan lave til din dessert. Du kan bruge den til alt fra is til oven på en hurtig søndagskage

Fristende Grand Cru-dessert

300 g Grand Cru Marcipan. 100 g Grand Cru Nougat. 200 g Grand Cru Chokoladeknapper. 250 g friske jordbær. 100 g hindbærpuré