Den runde og sjovt nok nøddeagtige smag fra hasselnødderne trænger tydeligt igennem og giver en ellers ret kedelig hirsegrød en virkelig fantastisk smag
Kog en grød af hirseflager, soyamælk og salt, det tager ca. Kom grøden og herbamare i en foodprocessor (tror også en blender er fin til formålet) og kør i et par minutter
Tjek at dejen er som en lind grød, ellers tilsæt lidt mere vand og rør godt. 2 dl hirseflager eller majsflager 2 dl risflager1 dl sesamfrø 1 dl hørfrø1/2 dl solsikkekerner 1 dl kokosmel2 spsk kokosolie eller olivenolie2 spsk tørrede brændenælder 1/2 tsk salt 7 dl vand Alle ingredienser blandes i en skål og står i blød min. 2 dl hirseflager
Rør dadlerne til en tyk grød. Grøden skal være blød men ikke flydende. hjortetaksalt120 g havregryn – glutenfri havregryn eller hirseflager kan bruges75 g speltmel – gerne fint – rismel kan også brugesBland havregryn og mel
hirseflager. til grød, eller også er man ikke. Hvis jeg laver grød om. på, men det er også vigtigt, at holde blodsukkeret stabilt, og mætheden ved lige, med en masse lækkert fyld ovenpå eller i grøden
Du kan også erstatte hirseflagerne med havregryn, så det i stedet bliver en choko-banan-havregrød. De fleste forbinder måske hirsegrød med babymad, men det kan sagtens spises af voksne også