M. i. n. f. a. r. h. ø. d. s. e. l. g. m. o. 1. 2. p. j. v. t. k. ,. u. å. H. b. D. 0. 6. æ. W. S. y. N. 3. V. J. O. T. E. R. /. c. 9. 4. F. (. ). P. B. L. 5. é. -. è
- Flade kager og lagkagebunde skal bage kort tid ved høj temperatur. Har du nogen sinde kigget på en kageopskrift hvor der bare står "alt kommes i en skål og røres sammen"
Lagkagen bliver dog hurtigt høj (og flot) når bundene er hjemmebagte og sagtens tåler lidt tykkelse. Lagkagen er lavet ud fra samme princip om 3 lagkagebunde, 2 lag mousse/creme, en top af marcipan og sider af ren flødeskum. 3 lagkagebunde. 3 lagkagebunde. 3 lagkagebunde
Har man tiden og lysten så vil kagen sikkert være endnu mere lækker med hjemmebagte bunde, men jeg synes nu bestemt, at de bunde jeg købte fra Karen Wolf gjorde det ganske godt og så tog det ikke mere end et kvartérs tid at lave kagen
Skær de færdigkøbte (eller hjemmebagte, hvis du har tid. 3 stk Lagkagebunde, lyse. Læg alle hasselnødder på en bradepande og rist dem i ovnen ved 180 grader cirka 15 min, til de krakkelerer og skallen kan gnides af - når de er afkølede
Denne meget enkle, men uimodståelige lagkage gemmer på luftige, hjemmebagte sukkerbrødsbunde lagt sammen med hindbærmarmelade og en fløjsblød chokoladeganache med Valrhona chokolade
Skær de færdigkøbte (eller hjemmebagte, hvis du har tid. Lagkagebunde, lyse. Læg alle hasselnødder på en bradepande og rist dem i ovnen ved 180 grader cirka 15 min, til de krakkelerer og skallen kan gnides af - når de er afkølede