Det her i hvert fald min egen foretrukne opskrift på hjemmelavedeburgerboller. Og jeg lover dig, at denne opskrift på burgerboller er både nem, den tager ikke laaaaang tid at tilberede og så smager bollerne bare skønt
Hjemmelavedeburgerboller med surdej som bare smager helt vildt godt. Næste morgen formede jeg bollerne og kom dem tilbage på køl og om aftenen inden de skulle bages stod de en times tid ved stuetemperatur og så røg de i ovnen
Læs videre for at se opskriften på hjemmelavede bagels. Men jeg må nok sige, at de hjemmelavede smager 110 gange bedre, end dem man køber på frost i supermarkedet
Det lidt længere ophold i køkkenet var bestemt det hele værd, og der blev faktisk boller nok til at vi anden god gang kan få suppe med hjemmelavedekødboller
Nu er det ikke fordi jeg er en fanatisk, selvforsynende klogeåge på sundhedstrip, men jeg synes bare tit at det hjemmelavede smager bedre og giver en bedre samvittighed
De fleste opskrifter på hjemmelavedeburger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Flæk bollerne, og smør begge halvdele med rigelig dressing. 325-350 g stegt flæskesteg med sprød svær4 burgerboller – må gerne være hjemmelavedeburgerboller2 spsk. Bollerne varmer du med i ovnen de sidste 5-7 minutter, hvis ikke de er nybagte og dermed varme
Tilbehøret kan være hjemmelavede grove frites og en lækker grøn salat. Når coleslawen er ved at have trukket færdig, luner du burgerbollerne på brødristeren eller i ovnen
Men så fandt jeg ud af, at det slet ikke er så advanceret at lave sine egne, og så fandt jeg ud af hvor godt de smagte, så nu tror jeg bestemt jeg vil foretrække den hjemmelavede variant fremover
Lav dem selv – Det er meget nemt og dine hjemmelavede Wraps indeholder ikke en masse E-numre, dvs. smør½ dl varmt vandLidt saltHak smørret ind i melet tilsæt lidt salt, ælt vandet i dejen til den slipper let og form 12 boller
Sådan en udfordring takker jeg ikke nej til, for jeg er nemlig ret så vild med hjemmelavede pizzaer. Derfor er den oplagt til at bage både pizza, boller, brød osv på
Müslien kan selvfølgelig købes færdig, men det er både dyrt og ofte kedeligere end den hjemmelavede. I den forbindelse, vil jeg dele en hurtig, sund og lækker lille 'opskrift', som supplement til de koldhævede boller - Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli