Hjemmelavedeforårsruller – opskrift. filodej som i denne opskrift. Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
I sidste uge lavede min studiepiger og jeg hjemmelavedeforårsruller. Jeg har forsøgt mig ud i at fryse forårsrullerne ned, selvom filodejen skulle tøs op
Filodejen klippes i passende firkanter, og foldes med fyld i, lige som vist bag på pakken. Jeg har længe gerne ville prøve at lave forårsruller selv, og nu skete det så endeligt
Servér de færdige, hjemmelavedeforårsruller med soja, ris og grøntsager. Så brug rester af tilberedt kød til disse lækre forårsruller, og tøm så grøntsagsskuffen for, hvad den må gemme på af rester – rå eller tilberedte