Vi har virkelig længe gerne ville prøve kræfter med det marrokanske køkken – faktisk siden vi var til et bryllup hos gode venner forrig sensommer, der serverede hjemmelavede marrokanske simreretter til hovedret
Spis fx dit hjemmelavede mandelsmør på grød, på bananpandekager eller bananvafler, på is, i dressinger, smøret på hjemmebagt brød eller æblebåde eller selvfølgelig bare med en ske – det gør jeg
marcipan - måske endda den hjemmelavede slags, der også kan laves i en sukkerfri variant. nødder - mandler, cashewnødder, hasselnødder, paranødder, valnødder osv
Derfor varierer jeg mine daglige havregryn med mysli engang i mellem - som den hjemmelavede her, hvor der ikke er sukker i, hverken som honning eller almindelig sukker
Hjemmelavede søde mandler. - hjemmelavede i ovnen. Jeg tilsætter kanel, da det giver en rigtig god smag til mandlerne og karamellen, nu hvor det ikke er almindeligt sukker, der er en hel del sødere
Hak mandler og chokolade. ← Hjemmelavede energibarer Speltkerne-grød medæble/kanel/rosin-blanding →. Medbring en proteinbar på farten, så er du sikker på, at du altid får proteiner efter træning, så du bliver stærkere til næste træningspas
Hjemmelavede grøntsagsboller er altså et hit for mig, da jeg både er glutenallergiker og stivelsesintolerant - og så er brød og boller altså pænt svære at komme i nærheden af som færdigvarer