Denne is indeholder både sukker og fløde, og er ikke som sådan sund. Her bliver vores is presset sammen som et æg, og derefter overtrak vi dem med to lag mørk chokolade og frysetørret hindbær
Derefter tempereres chokoladen og isene tages ud af formen og overtrækkes med chokoladen. Du kan selv vælge om du vil vende dem alle - eller halvt om halvt i hvid og mørk chokolade
Du kan finde opskriften på chokolader med gojibær (kokos, mandler, soyaristede mandler samt orange) samt sunde frozen yogurt - is med chokoladen i gennem nedenstående link
Jeg mente dog kun, at det var på sin plads at cykle en tur (skrappe mor, altså), men indvilligede dog i at lave hjemmelavetis, når vi kom hjem (søde mor, altså
I dag anbefaler jeg dig opskriften på en utrolig lækker hjemmelavetchokolade med orange-smag (HELT FRA BUNDEN) og uden tilsat sukker eller sødemiddel, men sødet naturligt
Du kan vælge at servere isen som den er, med chokoladestykker og frysetørret bær og/eller med en lækker hjemmelavet hindbær "sovs" (se opskriften på denne længere nede
Flødeboller – hjemmelavet marcipan og lidt om temperering af chokolade. Der findes allerede sukkerfri marcipan, som du kan købe i supermarkederne, men det er også utrolig nemt at lave sin egen og hjemmelavet udgave
Denne opskrift er taget direkte fra vores traditionelle Daim iskage, hvorefter jeg har erstattet sukkeret med sødemiddel og den hjemmelavetis med en færdiglavet sukkerfri vanille- eller jordbæris (her brugte jeg Wauw is)