Hjemmelavet chokoladeis mælk opskrifter

Nem hjemmelavet is uden ismaskine

Nem hjemmelavet is uden ismaskine

Den er en god basis-is, der kan bruges til at lave et væld af is med bær-, kaffe- og chokoladeis. Bland fløde, mælk, sukker og vanille i en gryde og opvam blandingen indtil sukkeret er helt opløst
Chokoladeis

Chokoladeis

Og is smager nu engang bedst, når det er hjemmelavet. Imens koges mælken op og hældes langsomt op i æggeblandingen under stadig piskning
Hjemmelavet is

Hjemmelavet is

Jeg har i bedste River Cottage stil, lavet en chokoladeis med rødbede der blev overraskende velsmagende, og en pære-mynteis, der også blev rigtig god
Super nemme og lækre hjemmelavede is

Super nemme og lækre hjemmelavede is

Jeg har lavet og spist en del hjemmelavet is her på det sidste. chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
Mælkefri Chokolade

Mælkefri Chokolade

Hjemmelavet chokolade. Bogen om mælkefri chokolade - uden spor af mælk eller gluten. Chokoladeis 80. Cashew-/hampe’mælk’ 82. Kakao’mælk’ på to måder 88. Find flere mælkefri opskrifter 115
Hjemmelavet chokoladeis med orangesmag

Hjemmelavet chokoladeis med orangesmag

Varm fløde, mælk, kornene fra vaniljestangen og den tomme vaniljestang op til kogepunktet. Cremet og fyldig hjemmelavetchokoladeis med orangesmag

Hvid Chokolade Is

Hvor længe kan hjemmelavet is holde sig. Ofte når man får hvid chokoladeis i gode isbutikker, smager de alligevel ikke helt af hvid chokolade, men nærmere oversød mælk med vanilje

Dulcey Blond Is

Hvor længe kan hjemmelavet is holde sig. Min ynglings is er dog fra nu – Blond Dulcey Chokoladeis. Chokoladen er sublim, den kan hverken sammenlignes med den hvide chokolade, mælke chokoladen eller den mørke chokolade

Lækker Nøddebrownie

Denne sag blev i weekenden nydt med en smule hjemmelavet is og godt selskab. Min chokoladekærlighed til trods, er mange chokolade-”produkter” til gengæld ikke i min smag – oftest finder jeg det for kunstigt og kakaoagtigt, eller også finder jeg det for kraftigt og voldsomt – fx eeeelsker jeg en vaniljeis med chokoladestykker, men frabeder mig helst chokoladeis