Kammerjunkerne inde i isen er lidt blødere i det – nærmest som chokoladestykker i en chokoladeis – og det er et rigtig fint spil som opstår med de sprøde, som isen lægges på
Jeg har lavet og spist en del hjemmelavet is her på det sidste. chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup. chokoladeis. Min søster er nemlig helt vild med lakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
Hjemmelavet is – chokoladeis, stracciatella, lakrids, vinile og chocolate/mint. Hjemmelavet humus. Jeg er ikke specielt god til at være i centrum og slet ikke til at holde taler, men jeg fik holdt en lille velkomsttale uden at det lød helt forkert
Hjemmelavet chokolade. Bogen om mælkefri chokolade - uden spor af mælk eller gluten. Chokoladeis 80. Kokosflødeskum 86. Glasur uden flormelis og smør 92
Is er lækkert, og almindeligvis er jeg ikke til chokoladeis, men denne smager rigtig godt. Da hjemmelavet is ikke har alle de ekstra ingredienser kan den blive ret hård 2 dåser kokosmælk
Denne sag blev i weekenden nydt med en smule hjemmelavet is og godt selskab. Min chokoladekærlighed til trods, er mange chokolade-”produkter” til gengæld ikke i min smag – oftest finder jeg det for kunstigt og kakaoagtigt, eller også finder jeg det for kraftigt og voldsomt – fx eeeelsker jeg en vaniljeis med chokoladestykker, men frabeder mig helst chokoladeis