Hjemmelavet koldskål med vani. Her er de kogt, så de stadig en smule bid, og så er de vendt i en smule god olivenolie, citronsaft, salt, peber og masser af frisk dild
purløg, persille og dild. Derefter varmes en gryde med olie op. Olien er perfekt varm når den småsyder, hvis man forsigt stikker fx enden af en trægrydeske i olien
Kom herefter klør, citron, dild, peberkorn og havsalt i en stor gryde og fyld vand i så det dækker. Krabbeklør er meget enkelt at lave, men smager fantastisk på et godt stykke brød sammen med aiolien som sætter prikken over i’et
Laksen, krydders efter smag - her med citronpeber, salt, citronsagt, frisk citrontimian og dild. Alle grøntsagerne vendes i en lille smule olie og krydderier efter smag
Nem hjemmelavet mayonaise). Skal du bruge den i en rejesalat, kan du tilsætte dild. 2 dl koldpresset olie (jeg bruger en blanding af mild oliven olie, koldpresset øko raps og mandelolie). Hæld forsigt de 2 dl olie over. 2 dl koldpresset olie (jeg bruger en blanding af mild oliven olie, koldpresset øko raps og mandelolie)
I denne version er det lækre pitabrød med salat, lækkert krydret oksekød og en god dilddressing. olie. Junkfood er godt, og hjemmelavet junkfood er dobbelt så godt
Hjemmelavet mayonnaise. revet citronskalrugbrødRør mayonnaise sammen med yoghurten og kom finthakket rødløg, dild, citronpeber, peberrod, æble og smag til med salt og revet citronskal
Jeg har her serveret ørredfilet med nye danske kogte kartofler og en hjemmelavetdilddressing. Imens fisken er i ovnen, så koges kartoflerne og dilddressingen laves
Pickles'ne er nemme at lave til hjemmelavet remoulade. Tørrede dild frø. Olie. Bland dem lige dele med en god købt(eller hjemmelavet) mayonnaise, og du har den bedste remoulade i verden