Sådan en cremet, hjemmelavet karamel i luksusklasse – ikke en Big Ben karamel. Første gang jeg lavede dulce de leche, var jeg meget spændt på, hvordan det smagte
Hvis den hjemmelavede, kondenserede mælk, skal bruges til hjemmelavet karamelpålæg eller karamelliseret mælk/dulce de leche, har konsistensen på den kondenserede mælk også indflydelse, på konsistensen af den færdige karamel
Opskriften på en omgang hjemmelavet Dulche de leche finder du lige her. De er fyldt med lækker saltlakrids-ganache og cremet Dulce de leche, og de lod også til at falde i fødselsdagsbarnets smag
Kan I huske, at jeg i sidste uge delte en opskrift på hjemmelavet mandelsmør. Hvis du ikke har mandelsmør, så kan du sagtens fylde dadlerne med andet nøddesmør som peanutbutter eller måske nutella, dulce de leche karamel og meget andet
For at pynte den ellers meget neutrale kage, så har jeg da lige proppet lidt hjemmelavet choko-karamel og en chokoladeknap på toppen, så de passede perfekt til det store kagebord til Valdemars Barnedåb (Se resten af kagerne her)
Hjemmelavet nutella af den syndige slags / Syrlig lemon Curd / Cashewnøddesmør med vanilje og salt / Mandelsmør med kanel / Karamel a la dulce de leche
Derudover lavede jeg en portion hjemmelavet karamelliseret mælk, også kaldet “dulce de leche”. Til enhver fest, er hjemmelavet kransekage konfekt, altid noget der imponerer