Den kræver ikke så meget – blot at du har en god fryser, med den lille smule plads, der jo skal være, for at du kan snige en springform ind mellem frosne frikadeller og pølsehorn
Som led i mit projekt "Spis dit ukrudt", fik jeg lavet de her frikadeller med skvalderkål, som smager nærmest som bredbladet persille eller en selleritop
grøn pastasalat (som I får opskriften på i det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalat med dild, tomatsalat med mozzarella, majskolber, der havde været på grillen, stor salatbar, samt div
Men nu er jeg i hvert fald hjemme igen, og selvom det på en måde er trist, så er det også dejligt at se venner og familie og ikke mindst komme tilbage i køkkenet, lave og spise hjemmelavet mad igen
Til frikadellerne serveres en hjemmelavet remoulade, nemlig Sonjas Superremoulade, hvor opskriften stammer fra "Suveræne salatter og brilliante buffeter"
Det skulle gå lidt stærkt i dag og så blev jeg overmandet af en pakke crispy kyllingeburger da jeg var et smut i Rema, og de kunne da godt spises men næste gang bliver det bestemt med en hjemmelavet kyllingeburger i
Dernæst skal den selvfølgelig have en ordentlig størrelse, fyldet skal omfatte syltede agurker, ketchup og rå løg og det hele skal gerne samles i en hjemmelavet bolle der er ristet godt af