Til gengæld er der heller ikke noget jeg elsker mere end en rigtig god hjemmelavet kartoffelsalat og så især når der serveres en omgang hjemmelavetfrikadeller til
Den kræver ikke så meget – blot at du har en god fryser, med den lille smule plads, der jo skal være, for at du kan snige en springform ind mellem frosne frikadeller og pølsehorn
Jeg har langt om længe fået en dreng som endelig vil spise rugbrød og allerhelst med leverpostej på. Det er virkelig dejligt, at jeg nu kan smøre en lidt mere "almindelig" madpakke, selvom en fiskefilet eller frikadelle dog rangerer noget højere på madpakke-skalaen end en rugbrødsmad
Som led i mit projekt "Spis dit ukrudt", fik jeg lavet de her frikadeller med skvalderkål, som smager nærmest som bredbladet persille eller en selleritop
grøn pastasalat (som I får opskriften på i det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalat med dild, tomatsalat med mozzarella, majskolber, der havde været på grillen, stor salatbar, samt div
Men nu er jeg i hvert fald hjemme igen, og selvom det på en måde er trist, så er det også dejligt at se venner og familie og ikke mindst komme tilbage i køkkenet, lave og spise hjemmelavet mad igen
Til frikadellerne serveres en hjemmelavet remoulade, nemlig Sonjas Superremoulade, hvor opskriften stammer fra "Suveræne salatter og brilliante buffeter"
Jeg er ikke specielt vild med de pitabrød man kan købe i supermarkeder og det er ikke altid vi har haft held med at bageren har haft nogle hjemmelavet den dag vil havde bestemt os for at spise pitabrød