Hjemmelavet frisk ravioli med spinat opskrifter

Ravioli - hjemmelavet pasta

Ravioli - hjemmelavet pasta

Noget af det bedste vi ved er hjemmelavetfrisk pasta, særligt når vi laver noget som carbonara eller ragu, hvor pastaen gerne må være nogen store brede nogen, der kan tage godt imod
Cannelloni agli spinaci e mozzarella

Cannelloni agli spinaci e mozzarella

Opskriften er hentet fra kogebogen Moderne Mamma i en fart – et must i ethvert wanabee italiano køkken Jeg har tilpasset opskriften med hjemmelavede pastaplader, det er bare så meget mere lækkert med helt frisk pasta, fremfor noget pasta fra køledisken lavet for flere uger siden …
Hjemmelavede ravioli med frisk trøffel

Hjemmelavede ravioli med frisk trøffel

Hjemmelavet pasta er skønt. Her valgte jeg det klassiske spinat/ricotta fyld – det bestod af. Som sovs til disse skønne ravioli valgte jeg her en klassisk smør-salvie sovs, men tilsat trøffelolie og lidt friskrevet trøffel
Tortellini med Mascarpone og Bacon

Tortellini med Mascarpone og Bacon

Jeg brugte tortellini med skinke og ost, mest af hensyn til kæresten, der ikke er overbevist om, at spinat er en fødevare, men enhver variant kan indgå, såvel som tortellinien kan erstattes af ravioli, endda en hjemmelavet en af slagsen

Hjemmelavet pasta

Det er praktisk at have tørret pasta i “spisekammeret”, men frisk pasta er bestemt at foretrække i madlavningen, den har bare ikke så lang holdbarhed