Lækker hjemmelavethonningristet müsli med nødder, kerner, gryn og evt. Nogle gange er det svært at finde den perfekte müsli i supermarkedet, så derfor må man jo begive sig ud i at lave en hjemmelavet udgave
ahornssirup, honning eller lignende, og evt. Jeg har længe haft i tankerne at lave en müslibar uden sukker og en bar, hvor jeg ved 100% hvad den indeholder
Varm honning/sirup og olie på en pande. I den forbindelse, vil jeg dele en hurtig, sund og lækker lille 'opskrift', som supplement til de koldhævede boller - Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli
Smelt smøret og rist kerner og frø af tilsæt muslien og honningen. smør½ dl sesam½ dl hørfrø1 dl solsikkekerner1 dl kokosmel2 dl müsli1 dl honningevt lakridspulver til at drysse dem med og tilsæt gerne lidt i blandingenFremgangsmåde. 1 dl honning
honning eller sirup til at søde med (kan udelades). I stedet for den meget syndige købevariant af Nutella, kan man heldigvis lave en hjemmelavet nutella, som tilnærmelsesvis kan kaldes sund
535 g honning. Kog honningen indtil den er 130 grader varm og hæld den over de stive æggehvider. Fransk Nougat – Honningen koges op til 130 graderFransk Nougat – Den varme honning kommes i æggehviderne og piskes godt sammenFransk Nougat – sirup koges op til 143 graderFransk Nougat – når nødder og tranebær er tilsat, kommes massen i en form og drysses med flormelis under og overFransk Nougat 00000. 535 g honning. Fransk Nougat – Honningen koges op til 130 grader