Vi have købt rigelige mængder af krabbeklør og pil-selv rejer og lavede en skøn hjemmelavetaioli. Krabbeklør er meget enkelt at lave, men smager fantastisk på et godt stykke brød sammen med aiolien som sætter prikken over i’et
Den kan også anbefales som et alternativ til chilimayo til sushi (gerne hjemmelavet selvfølgelig). Hvis man er til hvidløg er man formegentlig også til aioli - en genial spansk dip/kold sauce, som komplimenterer mange retter rigtig godt
Hjemmelavet mayonnaise - på 1 minut. 1 tsk dijonsennep (kan udelades - eller fx erstattes med hvidløg for en aioli. 1 tsk dijonsennep (kan udelades - eller fx erstattes med hvidløg for en aioli
Aioli (mayo og hvidløg), rogn og purløg. I denne uge har mit “Sund Tordag” indlæg besøg af Miss Julia. Miss forbi hun i 2011 vandt Queen Of Scandinavia og i 2012 hev tre internationale titler med hjem til Danmark, da hun repræsenterede de rød/hvide farver ved Miss Supranational, og Julia
Lækkert, at det er friskt- og hjemmelavet mmmmmmm. Hvidløg – for en lækker Aioli. I flere år har jeg købt økologisk færdig Mayo og sidenhen blev jeg kæmpe fan af Hellmann’s Mayo – NU laver jeg det selv… multi nemt og lækkert
Fakta. Mayonnaise, som vi kender den, stammer fra Provence i Frankrig og er en videreudvikling af den spanske dressing aïoli, som betyder hvidløg og olie
Jeg laver også en fedtfattig humus og aioli, opskrifterne kommer senere. I morgen får jeg en masse gæster, og for mig er det altid en god ide og starte dagen før med de ting der kan laves på forhånd
Øverst serveret med flødestuvet spinat og hjemmelavet agurkesalat og aioli. Nederst på siden som en lakse burger i et par oopsies med wasabi aioli, avokado og rødløg og self en salat på siden
Aioli. 1. Stil dagen før yoghurten til afdrypning i et kaffefilter i køleskabet. 2. Bland yoghurten med finthakkede hvidløg og smag til med salt og peber
Fakta. Mayonnaise, som vi kender den, stammer fra Provence i Frankrig og er en videreudvikling af den spanske dressing aïoli, som betyder hvidløg og olie