Jeg har lavet og spist en del hjemmelavetis her på det sidste. Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Alternativet til hjemmelavetis er de mange forskellige købe-is som findes i supermarkedernes frysediske, men der er uendeligt langt mellem ordentlige produkter og så er de hundedyre
Med en dejskraber vendes vaniljekorn i. Chokoladeis. Hæld den kolde kondenseret mælk over i flødeskummet og pisk igen indtil massen bliver tykkere og danner lidt stive toppe
Ikke nogen dyr, fancy en med kompressor eller noget, men en billig begynder-en, så jeg kan finde ud af, om det er noget for mig (og familien) medhjemmelavetis
Da jeg serverede de smukke kager, havde jeg også lavet en hjemmelavethindbæris. Denne is kan både laves med og uden ismaskine … dog naturligvis nemmest med maskine
Hvor længe kan hjemmelavetis holde sig. Ofte når man får hvid chokoladeis i gode isbutikker, smager de alligevel ikke helt af hvid chokolade, men nærmere oversød mælkmed vanilje
Det blev til denne helt uimodståelige og cremedehasselnøddeismed den lækreste, ristede hasselnøddesmag, ekstra ristede hasselnødder og stykker af mørk chokolade
Hvor længe kan hjemmelavetis holde sig. Chokoladen er sublim, den kan hverken sammenlignes med den hvide chokolade, mælkechokoladen eller den mørke chokolade