Du kan finde opskriften på chokoladermed gojibær (kokos, mandler, soyaristede mandler samt orange) samt sunde frozen yogurt - ismedchokoladen i gennem nedenstående link
Ikke nogen dyr, fancy en med kompressor eller noget, men en billig begynder-en, så jeg kan finde ud af, om det er noget for mig (og familien) medhjemmelavetis
Der var dognogen på matriklen som synes at der var lige en kende for meget hakket mørk chokolade i, hvilket jeg husker til næste gang jeg bruger hjemmelavetchokolade
Flødeboller – hjemmelavetmarcipanog lidt om temperering af chokolade. Der findes allerede sukkerfri marcipan, som du kan købe i supermarkederne, men det er også utrolig nemt at lave sin egen oghjemmelavet udgave
en hjemmelavet, ogfrisk frugt. Kaffeismed hvide og mørke chokoladebønnerog digestive. ) Det giver en god kombination af noget fyldigt (brownien), noget syrligt og bæragtigt (hindbærtærten) ognoget blødt (pandekagen) i kombination mednoget sødt (vaniljeisen)
Smagen er altså ikke udpræget af pistacie, faktisk synes jeg det ligger ret langt fra hvis man har smagt hjemmelavetkvalitetsismedpistacie, det smager tvært i mod mere af marcipanog sød konfekt
Denne er en "chokoladepandekage" og bliver serveret med en lækker nicecream (is lavet på banan og bær) samt to hjemmelavet frozen skyr (opskrifterne kan du også finde på nedenstående link)
Dog synes jeg ikke du skal snydes for opskriften med en god hjemmelavetis. Dette giver uden tvivl en meget bedre bund, med en god smag som minder lidt om marcipan
Jeg har fyldt dem med en hjemmelavet karamel. Kombinationen af det søde og salte er helt fantastisk, ogmedchokoladens mørke og intense smag, bliver det i mit univers ikke ret meget bedre
tilsætte (dette gøres inden du vender fløde og hvider i æggesnapsen) hakket chokolade, rosiner, knækket Daim, marcipan, nødder eller hvad du lige har lyst til - kun din fantasi sætter grænsen