Pisk æggeblommer med vaniljesukkerogflormelis. Oghvis jeg er heldig, og kommer før solsorten og dens sultne unger, så kan jeg skrabe sammen til en hjemmelavet hindbær is
det er svært at fremstille en is, der både er vegansk, gluten- oglaktosefri, uden at den krystalliserer – men de har fundet formlen og er kommet frem til den helt rigtige cremede konsistens
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Alternativet til hjemmelavetis er de mange forskellige købe-is som findes i supermarkedernes frysediske, men der er uendeligt langt mellem ordentlige produkter og så er de hundedyre
Vi serverede den sammen med en brownie, hjemmelavetjordbærisogfriske hindbær. Pisk de pasteuriserede æggeblommer med flormelis til en luftig og cremet masse
Det er sommer, oghvis der er noget, man kan købe sig fattig i, så er det iskaffe. Min søster og jeg er nu begyndt at lave vores egen, og opskriften får du her
Tilsæt derefter flormelisogvaniljesukker lidt efter lidt ogpisk videre et par minutter. Denne opskrift er ikke helt min egen, men en videreudvikling af en opskrift fra bloggen Que sera veganista