Jesper og jeg valgte at lave lækre hjemmelavede gourmet hotdogs med hjemmebagte hotdogbrød, hjemmesyltede rødløg, agurkesalat, selvristede løgringe, ketchup, sennep, remoulade og lækre vesterhavspølser fra slagteren – som selvfølgelig blev smidt på grillen i det gode sommervejr
Server med hjemmelavet hotdogbrød, har du gluten allergi se nedenstående opskrift, forårsløg, hjemmelavetremoulade, ketchup, ristede løg og hvad der ellers hører til
Derfor lavede jeg sammen med min mor en rigtig mandeaften - hjemmelavet burger med råsyltede rødbeder, avocadocreme ala guacamole - erstatning for remoulade, tomatpesto - erstatning for ketchup, salat, tomatsalsa og bøf med ost - alternativt lavede vi også pulled chicken
2 dl røde splitlinser5 dl vand 150 gram groft revne gulerødder1 meget finthakket løg1 presset fed hvidløg1 drys stødt koriander (hvis du bryder dig om det)Lidt salt og peberOlie til stegning BurgerbollerDressing til burgerbollerne (hjemmelavet dressing af creme fraiche, sandwichspread fra Urtekram, ketchup, remoulade, guacamole, chutney eller hvad du elsker)SalatbladeAgurkeskiverTomatskiverEventuelt kartoffelskiver fra ovnen som tilbehørSådan gør du
Hjemmelavetketchup. HjemmelavetRemoulade. Inspireret af at man flere og flere steder kan få en såkaldt “gourmet hotdog” og at der nu om dage afholdes DM i hot-dog, så synes jeg, det kunne være sjovt at lave mine egne hotdogs, hvor alt er hjemmelavet
Der var en helt normal variant med paprika pølse ( dem fra kokkens favoritter) , sukkerfri ketchup fra cervera, rødløg og hjemmerørt remoulade med cornichons – toppet med hjemmelavet agurkesalat