Hæld koldskålen op i en skål og drys med de knuste mandler og blåbær. - men med andre lækkerierFor generelt har jeg jo ret svært ved at klemme morgenmad ned, når det skal foregå tidligt på morgenen
Hjemmelavetkærnemælkskoldskålmedæg og tykmælk. Kærnemælkskoldskålmedæg og tykmælk. Man kan pifte sådan en koldskål lidt om med søde jordbær og myntesukker hvis man har lyst til det, og imponere gæsterne med en lille dessert efter grillmaden
hjemmelavetkoldskålmedæg, citron & vanilje og dertil hjemmebagte kammerjunker. Som et lidt sundere alternativ til kammerjunkerene, kan man supplere koldskålenmedhjemmelavet müsli og frisk frugt eller bær
Hjemmelavetkoldskålmed kammerjunkere – opskrift. Da jeg var barn fik vi koldskål som forret og med tvebakker, men min mand fik som barn koldskål til dessert og med kammerjunkere og stiftpiskede æggehvider i
Normalt køber jeg både færdiglavet koldskål og kammerjunker, men når jeg nu var i gang i køkkenet med de små fine kiksekager og nippede jordbær, fuldendte jeg det hele medhjemmelavetjordbærkoldskål
Hjemmelavet havrecrunch, Alternativ til Karenvolfs. Den er nem at lave og smager dejlig frisk af koldskålmed kammerjunker og jordbær – altså i en ret opgraderet version
Hjemmelavet müsli, frugt, bær eller selvfølgelig disse skønne hjemmelavede kammerjunker. Koldskål består typisk af en række mælkeprodukter rørt sammen medæg og sukker, og - alt afhængig af fordelingen af de hovedingredienser - er koldskål derfor, som udgangspunkt, ikke den store synder, i kalorie- og usunde fødevarer regnskabet
Vi fik også hjemmelavetkoldskålmed kammerjunker og rabarberkompot, det lækreste brød i kurv, spejlægmed pesto og marrokanske pølser, halv avocado med ristede nødder, ost og så delte vi en sprød kanelsnegl
Kammerjunkerne er sprøde og søde med en mild smag af vanilje og kardemomme, og så smager de bare så godt til hjemmelavetkoldskål, som du kan finde opskriften på her
Derefter fik vi kaffe og hjemmelavet petitfure og derefter var der bestemt også fyldt op på velsmag. Desserten bød på en sommer klassisker, koldskålmed jordbær og kammerjunker, dog i en noget anden udgave end vi kender den
Hjemmelavet smørrebrød - en guide. Nogle gange er det bare rarest med kold mad. I det her indlæg har jeg samlet ideer til mad, som vi selv synes, er rart at spise i varmen, både fordi det er relativt hurtigt at lave og/eller kan forberedes lidt på forhånd, så det er mere eller mindre klar, når appetitten endelig indfinder sig