Der findes rigtig mange forskellige købe koldskål og jeg er personlig ret vild med cheasys og løgismoses, dog er det lidt hyggeligere og lækkert selv at lave koldskålen
Pisk derefter fintrevet skal fra citronen i sammen medkærnemælk og tykmælk. Man kan næsten ikke sige sol og sommer uden at sige koldskål, og her er den i en lækker version med citronskal og en masse små vaniljeprikker
Der er mange forskellige meninger om, hvordan koldskål skal laves, men jeg foretrækker den altså med vanille, citron og ren kærnemælk (ikke med tykmælk, som nogen bruger)
Pisk derefter vanilje, fintrevet citronskål, kærnemælk og ymer i. Start med at piske æggeblommer og sukker sammen i et par minutter, til du har en tyk æggesnaps
Bland hele molevitten sammen med revet citronskal og kærnemælk. Grunden til at det er ost jeg tager afstand fra er at jeg får mavekneb af det – sandsynligvis grundet de store mængder mælkeprotein, hvilket jo ikke er overvældende stort i hverken kærnemælk, fløde eller græsk youghurt
Samtidig er koldskålen lige så sød som alle andre hjemmelavetkoldskål, men denne er sødet med Stevia - et naturligt sødemiddel, som i få studier har vist sig, at have sundhedsfremmende effekter på blodsukkeret hos diabetikere
Kig med her og find opskriften på en sundere hjemmelavetkoldskål. Opskrift på hjemmelavetkoldskål. Top din koldskålmed Easis kammerjunker og eller friske danske jordbær
I år er den hjemmelavet, dejlig og rigtig frisk. Her er min opskrift på koldskålmed jordbær. Lysten til sommer endte også på madplanen, for til aftensmad fik vi koldskål til i dag
Hæld det ned til kærnemælken og rør det godt rundt med et piskeris (med håndkraft). ½ liter kærnemælk. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave min version på en sund koldskål - lavet med skyr og uden tilsat sukker, om til en herlig lille dessert, som kan serveres til gæster, der inviteres på sommermad
Server med kammerjunkere, hjemmelavet müsli eller ristede havregryn. Jeg plejer at lave den "på gefühlen" med de ingredienser vi har i køleskabet og med diverse bær fra fryseren
Wupti, så har du lavet hjemmelavetkoldskål. Optøet hindbær og blander medkoldskålen. Det smager bare rigtig lækkert og toppet med ribs fra svigermorshave så bliver det altså ikke bedre