Hjemmelavet pasta glutenfri opskrifter

Glutenfri minitærter med vanilleskyr

Glutenfri minitærter med vanilleskyr

Har du ikke lige mandelmel i skuffen, kan du i stedet køre hele mandler igennem en kaffekværn – voilá – hjemmelavet mandelmel
Hjemmelavet Mayonnaise

Hjemmelavet Mayonnaise

Pasta Bolognese/Spaghetti med Kødsovs. Grove Glutenfrie Boller. Her kommer opskriften på en yderst uimodståelig Pasta Bolognese

Mine (sunde) kostvaner

Pålægget er enten en hjemmelavet humus eller æg og tahin – gerne med lidt salat eller spinat. Det er faktisk meget sjældent, vi spiser pasta, ris eller kartofler til
Spidskålssalat med stikkelsbær

Spidskålssalat med stikkelsbær

Med et sprødt økologisk spidskål i køleskabet og en busk fyldt med lækre modne stikkelsbær var det oplagt at lave en spidskålssalat med stikkelsbær og en dressing af god olivenolie og hjemmelavet hyldeblomstsaft smagt til med salt og peber
Ost, Yoghurt og Cremefraiche - Ny e-bog - helt uden mælk!

Ost, Yoghurt og Cremefraiche - Ny e-bog - helt uden mælk!

Indhold Gæring og fermentering 8 Udstyr 9 Kom godt i gang 10 Umami smag 10 Nødder og frø 12 Syrning af ost og yoghurt 13 Fortykningsmidler 14 Andre specielle ingredienser 16 Produkter med kokos 16 Diverse pulvere og meltyper 16 Tørrede bær 17 Frø og nødder 17 Kakao 17 Sødemidler 18 Erstatning af sødemidler 19 Mælkeerstatninger 20 Vegetabilsk ’mælk’ 22 Et hav af muligheder 22 Vegetabilsk ’ost’ og erstatninger 23 Cashew-/hampefrødrik 24’Smør’ 26 Smagstilsætninger 26 Hjemmelavet ghee 28 Lidt om kokosmælk 30 Vegetabilsk ’fløde’ 31’Flødeskum’ 31’Fløde’ 31 Kokosflødeskum 32 Jordbærflødeskum 32 Vaniljecreme 34 Cashewcreme 34 Nødde’fløde’ 36 Kaffe’fløde’ med vanilje 36 Kaffe’fløde’ med hasselnødder 37 Ristede hasselnødder 37 Madlavnings’fløde’ 38 Kondenseret kokosmælk 39’Kærnemælk’ 39 Starterkultur korn 40 Starterkultur mælkesyrebakterier 40’Yoghurt’ med husblas 42 Mælkesyrebakterier 42’Yoghurt’ med agar agar 44’Yoghurt’ med fortykningsmidler 45 Cremefraiche 45 Cashew’yoghurt’ 46 Drikke’yoghurt’ 48 Hurtiglavet frisk ’yoghurt’ 50 Hurtiglavet syrlig ’yoghurt’ 52 Tzatziki 52’Cremefraiche’ på tre måder 54 Kold kartoffelsalat 56 Skære’ost’ 58 Nødde’ost’ 60 Cashewsmøre’ost’ 62 Mascarpone til Tiramiso 62 Fastere smøre’ost’ 62 Solsikkesmøre’ost’ 63 Blød Gruyére 64 Gruyére ’ost’ i skiver 65’Oste’ fondue 66 Basis cashewnødde’ost’ 68 Blød ’ost’ a la gedeost 70Dild og hvidløgs’ost’ 72 Urte’ost’ 73 Figen og valnødde’ost’ 74 Jule’ost’ 75 Cashew-’oste’creme 76 Skæreost 76 Mild smelte’ost’ 78 Mozzarella med yoghurt 80 Mozzarella med starterkultur 82Smeltemozzarella 84 Tomat-’Mozzarella’-salat 86’Feta’ 87 Ristede cashewnødder 87 Græskarkerne-’parmesan’-drys 88 Ricotta’ost’. 88 Mandel ’ricotta’ 90 Smuttede mandler 90 Pesto 91 Macaroni & Cashew ’Cheese’ 92 Glutenfripasta 94 Glutenfri lasagneplader 95 Grøntsagsnudelsalat 96 Pasta med cremet spinatsauce 97 Fettuccine Alfredo 98 Mormorsalat 99 Glutenfri melblandinger 100 Færdige bageblandinger 101 Glutenfri pizza 102 Glutenfri pizzatips 102 Spelt pizza 103 Fyld til Pizza 103 Forslag til pizzafyld 104 Hjemmelavet mayonnaise 106 Guacamole 108 Squash-avocado creme 108 Dip til grøntsagsstænger 110 Rød surkål 112 Grundsovs 114 Persillesovs 114 Bechamelsauce 116 Blomkålsbechamelsauce 117 Kyllingelasagne med karry 118 Vegetarlasagne 120 Fransk kartoffelgratin 122 Quiche med cremet broccoli 124 Cheesy grønkål 126 Sød crispy grønkål 128 Popcorn 130 Yoghurt-banan-is 132Cheesecake med bærtopping 134 Mango Panna Cotta 136 Chia-chokolade-mousse 138 Hvid chia-mousse 140‘Ris’alamande med chiafrø 142 Kaffedessert a la Tiramisu 144 Tiramisu 146 Ladyfingers/Savoiardi 148 Blåbærmuffins 150 Forhandlere 152 Inspiration 154 10 Nødder. 96 Pasta

Hjemmelavet pasta

Gratineret torsk med spinatpasta og bagte tomater Hjemmelavetpasta. Det er praktisk at have tørret pasta i “spisekammeret”, men frisk pasta er bestemt at foretrække i madlavningen, den har bare ikke så lang holdbarhed