Minder mig om dejligt aften i løbeklubben til sommerfest, hvor der var nye små kartofler m/hjemmelavetpesto som tilbehør, siden dengang har jeg tit tænkt på det
Vi fik også hjemmelavet koldskål med kammerjunker og rabarberkompot, det lækreste brød i kurv, spejlæg med pesto og marrokanske pølser, halv avocado med ristede nødder, ost og så delte vi en sprød kanelsnegl
– det eneste, man dog ikke skal gå på kompromis med, er den hjemmelavetpesto. Perssillepesto. Til pestoen blandes alle ingredienser sammen og blendes – enten med stavblender eller i en foodprocessor (husk at smag til – den sidder sjældent i skabet første gang)
Normalt kan det mad vi spiser hjemme ikke betegnes som LCHF, nok nærmere tværtimod, men vi elsker alle sammen en god hjemmelavetpesto eller en hjemmerørt mayo
ristede valnødder(det kunne også være mandler, hasselnødder eller pinjekerner). Rist først nødderne(når nødderne er ristede smager de af meget mere), put dem derefter op i blenderen med resten af ingredienserne, undtagen osten