Jeg elsker hjemmelavetpesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne. Denne basilikumpesto blev spist på en lækker kyllingesalat med quinoa
Her er opskriften på hjemmelavet grøn pesto, der er både frisk, lidt syrlig og cremet. Pestoen er lavet på friske og skønne urter, sprøde pinjekerner og en god olie
Hjemmelavet Grøn Pesto. Grøn Pesto går helt fantastisk til frisk pasta, eller nye kogte kartofler. Man kan synes at det er lidt meget at hoppe ud i, når nu man kan købe en udemærket pesto, til 12,00 kr
Jeg kan næsten spise pesto til alt, især hvis den er hjemmelavet. pestoen til grøn salat, tomatsalat, til at blande sammen med hytteost, på pizza, til kartoffelsuppe, på brød og så videre… Et hurtigt og nemt tilbehør at lave og som samtidig er fyldt med de lidt mere sunde fedtstoffer, som vi jo skal have lidt af
Men nej, så faldt jeg over en idé med at lave basilikumspesto. Har man ikke ofte brug for pesto. Der er stadig til mere pesto endnu, den skal bare lige holdes i live
Minder mig om dejligt aften i løbeklubben til sommerfest, hvor der var nye små kartofler m/hjemmelavetpesto som tilbehør, siden dengang har jeg tit tænkt på det
løgrelish (my favorite), hjemmelavet hvidløgs spread o. og i går stod den på en nem og hurtig spinatpesto, som var perfekt til en burger med oksebøf, mozarella, løgrelish, frisk spinat, agurk og tomat