Bland ricotta, revet pecorino og spinat i en skål og smag til med salt/peber. Raviolimed spinat. Man kan komme stort set hvad som helst af fyld i en ravioli, det er lidt fesen at sige at det kun er fantasien der sætter grænser, men det passer
Hjemmelavetraviolimedricotta & spinat. Derfor er det, for mig, vigtigt at forberede sig på de ændringer, man gerne ser, hvilket jeg allerede begynder så småt med i november
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Bland dem så sammen medricotta, presset hvidløg, hakket persille og citronsaft. Jeg valgte svampefyld lavet af ricotta, frisk persille og tørrede svampe – siiiindsyg lækkert
Hjemmelavet pasta er skønt. Her valgte jeg det klassiske spinat/ricotta fyld – det bestod af. Hvis det er til lasagneplader er det bare at skære dem ud, hvis det er til tagliatelle folder du bare pastaen og skærer i skiver, hvis det er til ravioli skærer du pastaen i den længde du nu bedst kan håndtere og lægger dem på et meldrysset bord eller skærebræt