Hak kaper groft og rør dem sammen med cremefraiche, pickles og karry. Sprøde og lækre asiatisk inspirerede fiskedeller med chili, forårsløg og citronskal med en nem, hjemmelavetremoulade og sprøde, chunky ovnfritter med rosmarin
Til frikadellerne serveres en hjemmelavetremoulade, nemlig Sonjas Superremoulade, hvor opskriften stammer fra "Suveræne salatter og brilliante buffeter"
Hjemmelavetremoulade består af pickles, som er blandet op med cremefraiche. Cremefraiche. Hjemmelavet mad smager tit bedst og det gør hjemmelavetremoulade også
2 dl røde splitlinser5 dl vand 150 gram groft revne gulerødder1 meget finthakket løg1 presset fed hvidløg1 drys stødt koriander (hvis du bryder dig om det)Lidt salt og peberOlie til stegning BurgerbollerDressing til burgerbollerne (hjemmelavet dressing af cremefraiche, sandwichspread fra Urtekram, ketchup, remoulade, guacamole, chutney eller hvad du elsker)SalatbladeAgurkeskiverTomatskiverEventuelt kartoffelskiver fra ovnen som tilbehørSådan gør du