I. m. o. r. g. e. s. v. å. n. d. j. p. t. i. l. f. ø. D. b. a. u. k. æ. T. c. h. M. ,. y. J. G. &. B. '. L. E. V. P. N. -. ). C. (. 2. 1. 5. 6. 0. %. F. H. /. S. 9. 7. 3. 4. 8. K. g g
T. i. l. H. a. o. w. e. n. v. d. j. g. h. m. s. k. u. f. r. I. b. t. ,. -. ø. S. p. G. W. B. å. O. c. æ. E. D. P. ). V. C. 1. 5. 2. 6. 0. 7. +. 8. %. (. 3. F. y. L. ) l
Varm det stille op - ikke til noget kogepunkt, men blot så chokoladen smelter deri. Fjern fra varmen og tilsæt vanillepulver samt kakaopulver og sukker
Fordel chokoladen over i dine chokoladeforme - dette gøres nemt med en spiskeske - sørg for at chokoladen stadig er under varme, da den ellers sætter sig
Skru ned for varmen. Jeg har de sidste par dage leget lidt med min sunde mandel-chia - og kokos-chia chokolade, som jeg ønskede at lave en sund udgave af Flødeboller med jordbærsmag
Stil glasset mørkt og ikke for varmt. bagværk med kaffe og chokolade. nemlig hjemmelavet vaniljeessens. Er I lige så glade for vanilje som jeg, så kommer et lille tip
Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den over den hakkede chokolade i skålen ad to-tre omgange mens du rører i bunden af skålen med en dejskraber
Min adventsgave til jer er den her opskrift på hjemmelavet hvid chokolade med pistacie og lakrids. Kom kakaosmør, smagsneutral kokosolie, sukrin melis og vaniljepulver i en kasserolle og smelt det ved svag varme
Varm massen op til ca. Så den hjemmelavede nutella her bør retteligt hedde hjemmelavetchokolade-nougatsmør, men pyt – for det er simpelthen en lille bid af himlen – fuld fortjent på en råkold weekendmorgen sammen med nybagte boller, og så ved du også præcist, hvad der er i Men det slutter skam ikke her, for luner du det lidt, så det atter bliver flydende, har du den lækreste chokoladesauce til pandekager med is, frisk frugt, (græsk) yoghurt, chokoladekage eller hvad du kan finde på at hælde chokoladesauce over
Tag peanutbutter frem – hvis det ikke er flydende, kan du varme det en smule i mikroovnen eller i en lille ovnfast skål (eller hjemmelavet skål af sølvpapir, som jeg måtte ty til) i ovnen