Hjemmerørt remoulade opskrift opskrifter

Hjemmerørt remoulade til påskefrokosten

Hjemmerørt remoulade til påskefrokosten

En lidt anderledes remoulade men den smager serdeles godt til både varm og kold fisk. I dag blev den brugt som remouladesovs til fiskefars i fad med ovnbagte grønsager
Ovnbagte sprøde kyllingenuggets med sød kartoffel fritter

Ovnbagte sprøde kyllingenuggets med sød kartoffel fritter

Ovnbagte kyllingenuggets med havregryn / Fiskefrikadeller med ovnfritter og hjemmerørtremoulade / Friske forårsruller med kokos-peanutbutterdip / Mexicanske quesadillas / Ærtefalafler med pita, aubergine og tahindressing
Dekadente fiskefrikadeller

Dekadente fiskefrikadeller

I denne opskrift indgår de i en hovedret, men de fungerer også rigtig fint til frokost på den helt enkle måde – lune på et godt stykke rugbrød med hjemmerørtremoulade ovenpå – heldigvis kan man gøre begge ting hvis portionen er stor nok, så slipper man også for eksistentiel krise
Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

Hvad du serverer til dine hjemmerørte og hjemmelavede fiskefrikadeller er en smagssag. Du kan servere (hjemmelavet) remoulade og brød/kartofler eller persillesauce og kartofler eller ris

Madplan uge 9 :)

Fiskefilleter med hjemmerørtremoulade og godt rugbrød. Hej. ) Beklager der ikke kom madplan op i går, og at der har været lidt stille på bloggen

Hjemmerørt remoulade

0,5 dl mayonnaise, let. 15 g Dijon sennep. 1 tsk karry, pulver. 0,5 tsk salt. 0,5 tsk peber, sort. 100 g blomkål
Hjemmerørt remo, ultra let - på alle måder

Hjemmerørt remo, ultra let - på alle måder

persilleGurkemejeDette er hvad jeg brugte, men du kan som sagt putte i hvad du føler for, så længe cornichionerne er tilstede da de er essentielle for remoulade
Bagt Hvidkål

Bagt Hvidkål

Jeg spiste den samme aften med stegt torskerogn og hjemmerørt dild remoulade. Egentlig en ret så plain-jane ret, men alligevel ret så lækker
En weekend med 2x fastfood

En weekend med 2x fastfood

Der var en helt normal variant med paprika pølse ( dem fra kokkens favoritter) , sukkerfri ketchup fra cervera, rødløg og hjemmerørtremoulade med cornichons – toppet med hjemmelavet agurkesalat