Jeg har i en hel del år haft lyst til at kaste mig ud i, at bage nogle honninghjerter. Antallet afhjerterafhænger helt af størrelsen på den form du vælger, jeg brugte et par forskellige størrelser, men alt i alt fik jeg tre bageplader med hjerter i forskellige størrelser
Når disse honningkagehjerter skal laves, skal du have tålmodighed, da de skal laves over flere uger. Efter bagning når hjerterne er kolde ligges de på en
Jeg synes de er gode og smager simpelthen bare af rigtig honninghjerte. honninghjerterne er grundlæggende Christianfelders opskrift fra Frk Jensens kogebog, men da jeg googlede lidt rund kunne jeg se at de indeholder stort set det sammen som Lagkagehusets og de fleste andre opskrifter
Bliver du træt af at lave hjerter, kan du sagtens lade resten være kugler. Præsten tog ved en sådan lejlighed et honninghjerte, brød det midt over og gav en halvdel til hver for at stadfæste den hjertelige forening af de to
Smelt herefter chokoladen og dyp dem i chokoladen, så fronten, samt siderne afhjerterne er dækket. Tag gryden af varmen og tilsæt kanel, nelliker, vaniljesukker og ægge-blandingen og rør det godt sammen
Hun kunne ikke smage at der ikke var almindelig sukker i, dog var der honning og chokolade. Den lyserøde-farve er lavet afrødbedesaft, den grønne farve, har Anna-belle selv fundet på, den er lavet af persille, salat, agurk
Jeg fik en Toms chokoladejulekalender af mine skønne forældre. I går stod den på honninghjerter. Disse hjerter har faktisk et helt specielt formål, som I kan læse mere om i næste indlæg
Der er en hel del opskrifter på nettet på honningkagehjerter og nogle af dem kan man bage samme dag, men jeg har kun prøvet denne opskrift hvor fordejen står i køleskabet
Jeg har forsøgt at ernæringsforbedre honninghjerterne en smule, blot ved at udskifte lidt af hvedemelet med rugmel samt at skifte smørret ud med flydende plantemargarine