Skræl græskarret og gulerødderne, skær dem derefter i små stykker, som er nogenlunde lige store. Jeg elsker hjemmelavet suppe, og græskarsuppe er en perfekt måde at starte efteråret på
Jeg har før lavet boller med gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også. Men her i græskarsæsonen fik jeg lyst til at prøve at nogle med græskar
¼ – ½ hokkaidogræskar. Salaten smager rigtig dejligt og har både en sødme fra græskar og gulerødder og en fedme fra feta, som harmonerer fantastisk sammen
1 hokkaidogræskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca. … 1 hokkaido. 4 store gulerødder
I min verden hænger græskar og efterår uløseligt sammen og derfor har jeg været i køkkenet og eksperimenteret med at tilberede denne lækre hokkaidosuppe som er krydret med æbleeddike og hvidløg samt toppet med skyr, ristet græskarkerner, bacon og frisk purløg
Skræl gulerødder, pastinak og kartofler og IKKE dit græskar og skær det hele ud i grove tern. Hos dem bliver maden for det meste serveret uden min indblanding (tro mig, jeg klager ikke), men denne gang blev jeg sat i køkkenet, og det endte med at blive denne lækre græskarsuppe, hvor jeg også lavede et foccaciabrød til
1/2 hokkaido (her kan du fx bruge kartoffel eller anden slags græskar). 3 gulerødder (eller anden rodfrugt). 1/2 hokkaido (her kan du fx bruge kartoffel eller anden slags græskar). 3 gulerødder (eller anden rodfrugt)