Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt med hokkaidogræskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian og feta
Har du en ananas som er lidt bitter, kan du vende den kort på en tør pande. Start med at skære din Hokkaidogræskar i mindre stykker, er den økologisk kan du beholde skindet på, som virkelig giver en dejlig sprød kant
Nu er danske hokkaidogræskar og dansk grønkål kommet på hylderne i butikkerne, og hver gang jeg går fordi de strålende orange hokkaidogræskar, må jeg bare have et eller flere med i kurven
Put dem en gryde eller pande med en klat smør, salt og spidskommen – bare lige så smørret smelter. Der findes så mange lækre ting, du kan lave med græskar, men hvad med kernerne i et hokkaidogræskar
Derfor var jeg lidt overskudsagtig og på forkant i sidste uge, da jeg lavede en stor portion af denne pastasalat til aftensmad og havde madpakkerester tilovers
Lov mig at I prøver den, for lige nu er der hokkaidogræskar i supermarkederne, og at I ikke udelader toppingen, der er sindssygt lækker til den cremede suppe
Tilsæt hokkaido og svits videre i et par minutter. Chiliolie (dryppes over), sprødristet chorizo (skåret i tern og ristet på tør pande), creme fraiche, revet parmesan og groft brød
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!