Hokkaido græskar opskrifter

7 Gem
Hokkaido græskar m/chili

Hokkaido græskar m/chili

D. e. s. e. r. s. å. f. l. o. t. t. e. u. d. n. å. r. d. e. l. i. g. g. e. r. d. e. r. i. f. o. r. r. e. t. n. i. n. g. e. r. n. e. ,. s. t. o. r. e. b. u. t. t. e. d. e. o. g. i. d. e. n. l. æ. k. r. e. s. t. e. o. r. a. n. g. e. f. a. r. v. e. ,. l. i. d. t. s. y. n. d. a. t. s. k. æ. r. e. i. d
1 Gem
Hokkaido med fennikel og bagte hvidløg

Hokkaido med fennikel og bagte hvidløg

Vask hokkaido græskaret godt og halver det. Skrab kernerne ud og skær selve græskaret i skiver på ca. Hokkaido har brug for noget syre for at trække smagen frem, så hvis du synes, at den er blevet lidt fad i det – så giv den lidt mere citron/ balsamico og lidt salt
Søgeforslag og sider