Kom fyldet i, drys toppen med revet parmesan og sæt det hele indiovnenigeni en halv timestid. Hokkaido er - udover at være meget kønt orange og nærmest perfekt proportioneret – et af de bedste spisegræskar, man kan få
Tag græskar og gulerødder ud af ovnen og tilsæt det i gryden. Hokkaido suppe. Efteråret er så småt kommet, så nu skal de varme sokker og de tykke trøjer så småt findes frem
Kernerne fra græskaren kan smides en tur iovnen med salt tiltopping. I aftes stod den på Hokkaido/broccoli/rødbede suppe med oksekød og den gik rent ind
Pladen sættes iovneni ca. Tag grønsagerne ud af ovnen. Et hokkaido græskar skal bruges med skral, så den flækkes i to og kernerne fjernes også skæres iyderligere grove stykker
Hokkaido har brug for noget syre for at trække smagen frem, så hvis du synes, at den er blevet lidt fad i det – så giv den lidt mere citron/ balsamico og lidt salt
Bloggen er gået i græskarmood, så her kommer endnu en opskrift med hokkaido. Da jeg i efteråret var på besøg hos en rigtig øko-landmand, fik jeg en masse af årstidens grønt med hjem
Der findes så mange lækre ting, du kan lave med græskar, men hvad med kernerne i et hokkaidogræskar. De kan blivetil lækre, knasende, popcornagtige snacks – yes please
Skræl og skær derefter græskarkødet ilidt tykke både. Riv salaterne i mundrette stykker. Piskdressingen sammen, smag den til og bland den med salaterne
Nu har jeg smidt dem i en skøn salat, hvor hokkaidoternene er bagt iovnen, og derefter sammensat med en skøn kombination af proteinrigebelugalinser, friskspinat, persille og en lækker, cremet gedeost (du kan også bruge feta)