Bruger dem ofte som alternativ til mos, men de gør sig begge ganske fortrinligt som fritter. Jeg er i den grad tilhænger af sæson spisning og synes derfor at disse hokkaido fritter er perfekte her i vinter/efterårshalvåret
Yderligere købte vi et stort hokkaido græskar, som Oskar mente at vi skulle lave til suppe. Vandet drænes fra og græskarternene moses eller blendes til en glat mos
Stærkt insirereret af Madbandittens græskarmos med parmesan fremkm denne her opskrift. Skyl og skær hokkaidoet i passende stykker og steg dem til de får lidt stege skorpe i kokosolien
Læg de kogte græskartern, banan og dadler i en skål og mos det med stavblenderen. For læææænge siden lagde jeg min hjemmelavede græskar bananbrød op her på bloggen, find opskriften her
Hokkaidomos, bagt. Pensl hokkaido skiverne. Her på siden finder du opskrifter på. Hjemmelavet mos er faktisk slet ikke så uoverskueligt – og slet ikke når man laver til laaaaang tid, ved at lave portioner til fryseren
Anvend et lille hokkaido græskar. Sigt vandet fra og mos det groft med et piskeris. i programmet i morges – men den samme opskrift på dejen bruger jeg også til disse små finurlige kager, som jeg har udviklet for OBH Nordica
Jeg både bager dem i ovnen, moser dem sammen med kartofler til en mos og laver suppe af dem. Jeg ved, at der findes et utal af variationer, når det gælder hokkaido suppe (og jeg har da også kig på et par nye opskrifter jeg skal have prøvet af her i løbet af efteråret)Men denne suppe bliver jeg ved med at vende tilbage til