Hokkaido sorte bønner opskrifter

Efterårsgryde med græskar og sorte bønner

500 gram butternut squach eller hokkaido (jeg brugte sidstnævnte), skrællet og skåret i tern. 400 gram sortebønner, færdigkogt (sæt bønnerne i blød natten over og kog dem lige umiddelbart inden, du planlægger at tilberede retten. 500 gram butternut squach eller hokkaido (jeg brugte sidstnævnte), skrællet og skåret i tern. 400 gram sortebønner, færdigkogt (sæt bønnerne i blød natten over og kog dem lige umiddelbart inden, du planlægger at tilberede retten
Ostegratineret tomatsuppe med sprøde tortillas

Ostegratineret tomatsuppe med sprøde tortillas

græskar, bønner og kylling. Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. 1 dåse røde kidneybønner i saltlage (ca. 200 g græskar i mundrette bidder, fx hokkaido. 1 tsk sorte sesamfrø. 1⁄2 tsk sorte sesamfrø. Fordel bønner, kyllingekød, græskar og æbler i 4 ovnfaste portionsskåle (a 4-5 dl). 1 dåse røde kidneybønner i saltlage (ca. 200 g græskar i mundrette bidder, fx hokkaido. 1 tsk sorte sesamfrø. 1⁄2 tsk sorte sesamfrø