500 gram butternut squach eller hokkaido (jeg brugte sidstnævnte), skrællet og skåret i tern. 400 gram sortebønner, færdigkogt (sæt bønnerne i blød natten over og kog dem lige umiddelbart inden, du planlægger at tilberede retten. 500 gram butternut squach eller hokkaido (jeg brugte sidstnævnte), skrællet og skåret i tern. 400 gram sortebønner, færdigkogt (sæt bønnerne i blød natten over og kog dem lige umiddelbart inden, du planlægger at tilberede retten
græskar, bønner og kylling. Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. 1 dåse røde kidneybønner i saltlage (ca. 200 g græskar i mundrette bidder, fx hokkaido. 1 tsk sorte sesamfrø. 1⁄2 tsk sorte sesamfrø. Fordel bønner, kyllingekød, græskar og æbler i 4 ovnfaste portionsskåle (a 4-5 dl). 1 dåse røde kidneybønner i saltlage (ca. 200 g græskar i mundrette bidder, fx hokkaido. 1 tsk sorte sesamfrø. 1⁄2 tsk sorte sesamfrø