hokkaido græskar. Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Hokkaido har brug for noget syre for at trække smagen frem, så hvis du synes, at den er blevet lidt fad i det – så giv den lidt mere citron/ balsamico og lidt salt
Bloggen er gået i græskarmood, så her kommer endnu en opskrift med hokkaido. I opskriften på mine efterårsboller med hokkaido, skrev jeg lidt om hvilke mineraler græskarret blandt andet indeholdte, så hvis du vil læse endnu mere om hokkaidos næringsstofsammensætning, kan du gøre det der
Ryst posen grundigt, så der ligger en fint lag på alle hokkaidooverflader. Vend hokkaidobådene ud på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. 1 hokkaido
Jeg valgte at bruge nogle simple ingredienser i suppen uden at bruge en hel masse forskellige smag i den, så man rigtig kunne smage hokkaido græskarret