Tag løgene af panden og hold dem varme under stanniol. samt sovs og nye kartofler. Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side
Du må stege kødet i flere hold, med mindre det er en stor gryde. Svits grøntsagerne stille og roligt i ekstra jomfru olivenolie ved lav varme, så de ikke brænder på eller karamelliserer
Hold det varmt under folie og legg det på fatet sammen med anden ved servering. Nå kan den avkjøles og varmes opp igjen før servering -eller la den putre på svak varme
Hold øje med dem. Lammekølle med gulerødder og oliven og ovnkartofler. Kartofler. Mens lammekøllen er i ovnen, skræller du kartoflerne og skærer dem i middelstore stykker
Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
Hold resten varmt i bunden af ovnen eller under stanniol. små kartofler, halve. Løg kartofler og gulerødder i et smurt ildfast fad og læg kyllingen ovenpå
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
Tag kyllingen op, når den er færdigstegt, og hold den varm. Servér med kogte kartofler, dampede grøntsager, agurkesalat eller rabarberkompot og persillen som har ligget og varmet sig i kyllingens indre