Glaser dem ved at hælde honning og coconut Aminos på panden og rør rundt. Er du ikke til hvid fisk, kan den også serveres med kylling, snitzler, laks eller rejer
Honning-glaseretkylling. Efterfølgende kommes farin og honning på. Glaseret skinke. Salt, peber og honning kommes på og det hele blandes (det er nok lettest at bruge fingerne)
Honning eller sirup. Til kyllingen har jeg anvendt Kikkoman Teriyaki marinade, som giver kød og fisk en lækker aromatisk smag og en flot glaseret overflade
vanillie sukker - lidt salt - peber - honning - balsamico - smør. Imens smeltes lidt smør på en pande og rødderne vendes nu her i og varmes igennem, glaser dem nu med honning og balsamico og smag til med S&P
Honning-glaseretkylling. Efterfølgende kommes farin og honning på. Glaseret skinke. Salt, peber og honning kommes på og det hele blandes (det er nok lettest at bruge fingerne)