Imens koges kartoflerne lige akkurart møre i let saltet vand. Når kødet er færdigt med at marinere, sættes det skiftevis på spyddene med kartofler og peberfrugter
Honning/sennep Dressing. Basilikum/mandel marineret lakseside. 1000 g kartofler. 2,5 spsk honning. 1) Kartoflerne koges med 1 stor spsk. 3) Skær radiserne i mindre stykker og bland kartofler, asperges, og spirer sammen. 1000 g kartofler. 2,5 spsk honning
Spareribs i barbecuemarinade, oksesteaks marineret i olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, kyllingefilet marineret i olie, hvidløg, ingefær, soya og honning og til sidst gode tyske "krauter" slagterpølser
Tykstegsbøffer af egen avl, marineret i en hvidløgsmarinade af. Som tilbehør lavede vi en salat af en rest kogte nye kartofler og hakkede rødløg i en mild olie/eddike dressing og en grøn salat af salatblade fra tagrenden i drivhuset og basilikumblade
Pres citronen over og kom honningen på sammen med salt og peber efter smag. Jeg lavede en frisk spidskåls-fennikel salat med masser af citrus dressing og serverede hertil ovnstegte søde kartofler som fint opveje syren fra salaten
Så vi grillede en mørbad og serverede dejlige nye kartofler til - det belv til smagen af sommer, men hvis vi havde kunnet sidde ud epå terrassen havde det været fuldendt
Halve kartofler med skrald Olie Salt og peber Kartoflerne bages i oven ved 180 grader i ca 20 - 25 min Feta ost Rød syltet peber Masse af hakket bredbladet persille Roukola Marinaden. 1 del eddike 3 dele olie Honning Grov sennep Salt Peber Vendes på salat og kartofler lige inden servering , slut af med soja græskarkernerne
Sidste torsdag var menuen ikke særlig avanceret, menuen var ovnstegt kylling med timian og rosmarin(og rigeligt af det), søde kartofler skåret i skiver(tykke, så det ikke blev chips