Honning. Svinekam med rodfrugter. I en bradepande (alternativt et fad, som har en rist over) smider du rodfrugter i mundrette stykker, hvidløg, gerne lidt timian eller andre gode krydderurter, den hakkede, saltede citron, lidt honning og salt og peber
Bland sammen sennep, honning og estragon og pensle svinekam godt inn med marinaden. Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter
Honning. Krydderstegt svinekam u/svær med marineret druer og gorgonzolacrem. svinekam u/svær. krydder din kam med en masse forskelige krydderier , dine farvoriter , jeg er selv vild med timian , røg paprika , all a round , hvidlægs salt , rosmarin
Ha i tahini, honning og litt sitron etter smak. 50 minutter senere har du tryllet frem en saftig svinekam med stekesky. 2 spiseskjeer flytende honning eller agavesirup
Tilsæt, honning, citronsaftsaft, salt og peber og lad et simre et øjeblik. Flæskesteg. 1. Riv skallen på begge citroner og bland halvdelen af den med saltet
olivenolie, sennep, honning, salt, peber. Server til koteletter, frikadeller, svinekam eller bovsteg. Lav en dressing af olie, sennep, salt, peber og honning og vend det i salaten
salt, peber, honning. Server til kålpølser, medister, koteletter, svinekam. Smag til med mere salt, lidt honning, måske lidt tørret chili/Ras El Hanout