Hovedret der kan laves forvejen opskrifter

Nem fransk løgsuppe med kartofler

Nem fransk løgsuppe med kartofler

Denne version laver jeg så let som muligt og med kartofler, jeg mener nemlig at den sagtens kan serveres som en hovedret, men med kartofler, så kander ikke længere være tvivl
Det veganske New York

Det veganske New York

Til hovedret fik jeg den fantastiske steg, du kan se på det midterste billede (og nederst i midten). Hovedretten løb helt klart med opmærksomheden, og så var den der faux gras heller ikke helt dum
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Til forret fik vi den lækreste cremede kokosmælksuppe med svampe og kylling, dernæst en salat og til hovedret henholdvis en red curry ret og pad thai
Stærk thailansk salat med agurk

Stærk thailansk salat med agurk

Som tilbehør til hovedret. Den findes også en version med papaya, men da jeg ikke bryder mig om papaya foreslog vores kok denne version
Let, lækker sommerdessert

Let, lækker sommerdessert

Til Hovedret stod den på bøffer, salat, nyopgravede kartofler, hvidløgssmør og en krydder’sauce’. Da jeg jo ikke spiser brød, lavede jeg en lidt anderledes forret til mig selv – dog stadig med tomatblandingen on the side
Rørt tatar m/estragon mayo

Rørt tatar m/estragon mayo

tilsæt så eddike - hvis du syntes den er blevet tyndere efter eddiken er kommet i - kander sagtens piskes lidt mere olie i

De unge fester

Resten kan bruges til hovedretten. -Ja, det lyder da som en god ide, så kan vi spørge mormor og. Der er stille i køkkenet

Julekål

Der er næsten gået en hel måned, siden jeg skrev et indlæg her på bloggen, på trods af at julen er en af mine favorittider på året, og jeg plejer at dele billeder af de fine ting, vi får i vores adventskalendere hver hyggelig søndag i advent og opskrifter på julelækkerier
Inspiration til middage for weekenden uge 33

Inspiration til middage for weekenden uge 33

Laksecarpaccio, Hovedret. Forsøg derfor at få fat i laks af så høj kvalitet, at det ikke behøver at fryses, før laksen kan spises rå (de ekstra kroner, det koster, får du i smagen)
Krydrede Ananas Ris

Krydrede Ananas Ris

Kanlaves til en hovedret, ved at tilsætte flere grøntsager. Ris kan jeg aldrig få for meget af - kan bruges til næsten alt, og her i en krydret version med ananas der giver risene et frisk pift
Svin, Svin og svin i svøb m. flødekartofler

Svin, Svin og svin i svøb m. flødekartofler

Hovedret til nytårSvin, svin og svin i svøb m. Rør rundt en gang i mellem, så det der ligger øverst ikke brænder på, og så kan man samtidig smage til med eventuelt mere salt og peber

Mac’n’Cheese

Hos os bruger vi den faktisk som hovedret, men den kan også sagtens bruges som tilbehør. Bruger du den som hovedret vil jeg anbefale noget groft ved siden af

Kornotto med kylling og portobello

Fredag kommer kærestens kammerat + kæreste til aftensmad – og jeg har da også et par planer om lidt køkkenudfoldelser, udover flæskestegen der står på madplanen som hovedret J Nu