Hovedret fest opskrifter

Den lækreste salat med quinoa og kikærter + vinaigrette

Den lækreste salat med quinoa og kikærter + vinaigrette

Ikke just en fest. Hver bid er som fest i din mund. 3-4 til hovedret, 6-8 som forret/side Ingredienser Til salaten 180 g quinoa 230 g cherrytomater, halverede 170 g agurk, i tern 120 g rød peber, i tern 140 g røde vindruer, halverede 5 blade romaine salat, hakket fint 10 g persille, hakket 10 g mynte, hakket Kikærterne 1 ds kikærter, drænede 0,5 spsk olie 1 tsk chilipulver 1 tsk paprika ¼ tsk salt Til Vinagretten 55 g olie (jeg brugte rapsolie) 2 spsk rødvinseddike 1 spsk citronsaft 1 tsk honning eller ahornssirup 1 hvidløg, presset 1 knivspids salt Sådan gør du
Dobbelt fødselsdagsfest

Dobbelt fødselsdagsfest

Hovedretten var den gennemprøvede gryderet. Vi holdt fest i går. Der er knap en måned imellem Bondemandens og min fødselsdag, så det er oplagt at slå dagene sammen og fejre begge fødselsdage med et brag af en fest på en dag sådan lidt midt imellem
Varmrøget laks

Varmrøget laks

Den variant du får opskriften på her, kan spises som forret, hovedret eller natmad. Er I er mange – som i stor fest – så skær brødet – og laksen – ud i endnu mindre stykker, stik en pind i, og servér dem sammen med andre pindemadder som en lille appetitvækker
Tak-for-hjælp-med-terrassen-menu

Tak-for-hjælp-med-terrassen-menu

Hovedretten fra “Tak-for-hjælpen-med-terrassen-menuen”. Mine kære far har op til den førstefødtes første fest været i sving med at hjælpe mig med at lave en terrasse klar
Nytårsmenuen 2017

Nytårsmenuen 2017

Hovedret. Jeg glæder mig sådan til at være sammen med de skønneste venner og deres dejlig børn, som også kan gøre nytårsaften til en fest for Theodor
30 års fødselsdag

30 års fødselsdag

I januar holder jeg en lille fest for mine nærmeste veninder (men mere om det til den tid). Den 3 retters menu vi fik om aftenen bestod af caprese til forret, oksemørbrad, krydderkartofler, grønne asparges og bearnaisesovs til hovedret samt irsk kaffe til dessert
Anden & Teologerne!

Anden & Teologerne!

Hovedret. Den gode stemning fra festlokalet kunne vi mærke helt ud i køkkenet, og det var nu meget rart
nytårsaften 2014

nytårsaften 2014

Hovedretten bød på noget så fancy som vildsvin. Spisningen i sig selv var den rene fest. Efter juletiden er højdepunktet altid årets sidste aften

Rosita – Je T´aime

Vi valgte begge en tre retters menu, og kunne ud fra kortet så selv sammensætte, hvad vi ville have som forret, hovedret og dessert

Den bedste fest længe

Fødselslarens familie havde sørget for fantastisk underholdning mellem forret og hovedret, så der blev lattermusklerne rigtig brugt og sådan fortsatte det faktisk resten af aftenen
Parmasvøbt kyllingebryst med jordbærsalat

Parmasvøbt kyllingebryst med jordbærsalat

Som om dette ikke skulle have overbevist os nok om deres uopnåelige kunstneriske og kreative evner i et køkken, lavede de en hovedret der levede mere end op til den vanvittige standard

Hummersuppe med fennikel og fisk

Hovedret. Parmesangratineret mørksej svømmende i karryfløde Hold da helt fest. Denne ret er virkelig et festfyrværkeri for smagsløgene

Caesar salad opskrift

Vi serverer den ofte enten som aftensmad eller som en forret inden hovedretten. I følge det vigtige, omend populistiske encyclopedia, Wikipedia, så er det Cardini, som laver retten ved den traditionelle amerikanske fest 4th of July 1924