Hovedret i fad opskrifter

Pastafad med porrer og tomat

Pastafad med porrer og tomat

Du kan bruge den som hovedret med brød. grønsager og pasta og hæld det hele op i et smurt ildfastfad. Her er opskriften på en nem og billig hverdagsret
NOMA

NOMA

Den første hovedret, knivmuslingen, var så skøn at kigge på. Her kommer hovedretterne. Ind kom et helt fad af tomme blåmuslingerskaller
Auberginer med linsefyld

Auberginer med linsefyld

Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås iasiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Vitello tonnato kan du servere både som forret og hovedret eller som en del af en buffet. Denne ret lækre traditionelleitalienske ret forkælede vi os selv med i går aftes
spidskålsruller med flødedip

spidskålsruller med flødedip

Vil du bruge dem som hovedret, så læg rullerne i et lavt ovnfast fad og hæld lidtgrøntsagsbouillonifadet
Makrel med grønt og rødt....

Makrel med grønt og rødt....

makrel i bunden af fadet. Grill peberfrugterne eller hold dem over en gasflamme til de bliver sorte. Er der fyld tilbage så læg rundt mellem makrellerne ifadet
Lammekølle med ingefær

Lammekølle med ingefær

Har siddet udenfor og nydt solen for første gang i år. Der er virkelig forår i luften med fulgekvidder, blomstrende krokus, vintergækker og erantis overalt
Gazpacho

Gazpacho

Skal det være rigtig spansk, så kan du servere Paella tilhovedret, Flan til dessert og masser af mousserende Cava at drikke
Bagte gulerødder med citronskal og rosmarin

Bagte gulerødder med citronskal og rosmarin

Perfekt tilbehør og så gode, at de næsten kan spises som hovedret. Når fedstoffet er smeltet ifadet og begyndt at bruse, vender man gulerødderne i og drysser med salt og peber