Andebrystmed sprød filodej, pære, salat. Reduceret sauce på rødvin og creme de cassisHæld vinen i en gryde med brun farin, creme de cassis, kalvebouillon, salt og peber
‘Frikadellerne’ kan varieres med et utal af forskellige slags grøntsager, og spises på rugbrød til frokost eller som tilbehør til en hovedret til aften
Den kan varieres i det uendelige med forskelligt kød eller grøntsager, og den kan både bruges som en forret eller som hovedret, hvis man serverer den med ris eller nudler til
prøv den enten som forret, hovedret eller let frokost. Ønsker du ekstra tilbehør til retten, kan den komplimenteres med eksempelvis store rejechips (banh phong tom), som du finder i din asiatiske specialvarerforretning sammen medandre ingredienser såsom fiskesovs
En af hovedretterne var denne tyrkiske bulgurssalat kaldet Kisir. Dette er en super god grundopskrift og kan sagtens laves medandre kornsorter, så som knækket hvede, perslespelt, byg, cous cous, quinoa og sågar linser (gerne beluga eller grønne linser) eller ris
Jeg spiste nedenstående ret som hovedret. Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler
Opskriften er lavet med inspiration fra en opskrift, som jeg fandt hos opskrifteriet. I stedet får du opskriften på en dejlig farverig vintersalat, som kan bruges både Valentins Dag og alle andre dage
Det er så endt med ugens hovedret, vegetariske boller i karry. Suppen forvandles nemt til en hovedret, hvis du tilsætter et par håndfulde kogte bønner eller kikærter fra fryseren, hele kogte korn som spelt eller perlebyg, fuldkornspasta etc
Det er en virkelig god og anderledes måde at få kylling på, og jeg har altid været ret vild med frikadeller, så hvorfor ikke lave frikadeller af kyllingefars
) Nå, men I skal have opskriften på den herlige hovedret, som egentlig kun blev bestemt ud fra, at jeg aldrig selv har lavet and før, men rigtig gerne ville prøve det - og ja, så måtte mafiaen jo lige ligge smagsløg til
Til tapas, til forret, til hovedret, til frokost, til madpakken – ja you name it. Jeg er hurtigt blevet stor fan, og der skal helt sikkert eksperimenteres medandre typer fyld også
kunne bruge retten som hovedret. Rabarberne bliver stegt i smør på pandenmed sukker og. Denne salat er inspireret af en salatopskrift, jeg fandt hos Evas køkken