De er fyldige og mætter godt, og de egner sig derfor fint som hovedret i en julemiddag. Pres kanterne sammen med en gaffel, så butterdejen ikke går op under bagningen
Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad
Fyldt butterdej er velegnet, som hovedret, snack, buffet, på brunch-bordet eller tapas. Når det er sagt, er butterdejmed fyld lækkert og meget nemt at lave
Spis den som frokost, tilbehør eller som hovedret ligesom vi gør. Den var vi vilde med. Den holder dog ikke i længden for os, da butterdej er dyrt og fedt
Dæk den med låg eller alufolie og bag patéen midt i ovnen 1 time 10 min ved 150 grader. Server med grøn salat og yoghurtdressing 1/ Hovedret. Winerschnitzel med kogte grønsager og braset kartofler2/ dessert. Mazarinkage med ananas chutney 233 g