Hovedret med butterdej opskrifter

Butterdejspakker med svampe og grønkål

Butterdejspakker med svampe og grønkål

De er fyldige og mætter godt, og de egner sig derfor fint som hovedret i en julemiddag. Pres kanterne sammen med en gaffel, så butterdejen ikke går op under bagningen
Kunsten at …

Kunsten at …

Hovedretten må I nøjes med billeder  og kort beskrivelse af – og misundelsen kan i roligt finde frem, for det smagte godt nok godt
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad
Indbagt spinat med tofu

Indbagt spinat med tofu

Fyldt butterdej er velegnet, som hovedret, snack, buffet, på brunch-bordet eller tapas. Når det er sagt, er butterdejmed fyld lækkert og meget nemt at lave
Tomat og pesto tærte

Tomat og pesto tærte

Spis den som frokost, tilbehør eller som hovedret ligesom vi gør. Den var vi vilde med. Den holder dog ikke i længden for os, da butterdej er dyrt og fedt

Godt nytår!

Laksetatar til forret, blomkåls-risotto med hummersovs og rejer til hovedret, og chokoladekage til dessert

Laksepaté i butterdej med grøn salat og yoghurtdressing

Dæk den med låg eller alufolie og bag patéen midt i ovnen 1 time 10 min ved 150 grader. Server med grøn salat og yoghurtdressing 1/ Hovedret. Winerschnitzel med kogte grønsager og braset kartofler2/ dessert. Mazarinkage med ananas chutney 233 g